Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu do obliczania przejechanych kilometrów na rowerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż poszukuję jakiegoś programu aby mi obliczał ile już przejechałem KM oraz moją średnią prędkość czy coś takiego..

Chciał bym aby ten program nie wymagał internetu oraz logowanie się na facebook czy coś żegy mi to nie spamowało na osi czasu..

xxx

Opublikowano

Polecam aplikację Endomondo, jest ona darmowa.

Podczas treningu (jazdy na rowerze) aplikacja korzysta z GPS (w pełni darmowe) oraz internetu (niewymagane). Jeżeli tak jak piszesz, nie chcesz używać neta w telefonie aplikacja pokazuje tylko zarys trasy (niebieska linia) oraz kilka podstawowych statystyk, takie jak prędkość, tempo, czas, dystans, itp. Gdy wrócisz do domu i połączysz się z internetem, automatycznie zostaną zaktyalizowane dane (trasa zostanie przypisana do mapy, ukażą się dodatkowe statystyki, takie jak wysokość, międzyczasy), a twój trening zostanie przypisany do strony endomondo.com oraz facebookiem (możliwe wyłączenie). Na tej stronie możesz również sprawdzić swoje statystyki, ustawić dane takie jak waga, wzrost itp.(dla obliczeniya np. średniej ilości spalonych kalorii) zobaczyć aktywność znajomych, brać udział w konkursach organizowanych np. przez Adidas, Nike itp.

Podsumowując:

- darmowa,

- dużo możliwości,

- historia aktywności(treningów),

- nie wymaga internetu,

- korzysta tylko z GPS (darmowe),

- dużo dyscyplin (jazda na rowerze, bieganie, itp. (ponad 30)),

- dużo statystyk treningu,

- możliwość bicia rekordu trasy,

- opcja dodania własnej trasy do zbioru tras na endomondo.com

- możliwość załadowania trasy z endomondo.com z twojej okolicy (wymaga dostępu do internetu podczas ładowania)

Sam używam apki od ponad roku i jestem zadowolony szczególnie z tego, że nie płacę śni grosza za używanie podczas jazdy. Ostatnio nawet zainwestowałem w wersję pro ;) Jak chcesz możesz dodać mnie do znajomych na endo... jak coś PW ;)

Opublikowano

Endomondo. Jest darmowe. Wersja Pro z dodatkowymi funkcjami kosztuje około 20 zł, a abonament dający jeszcze więcej funkcji kosztuje 100 zł za rok. Mi podczas biegania i jazdy na rowerze wystarcza tylko wersja pro.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Dzięki wielkie, program Endomondo jest zaje**fajny :) Właśnie dziś z rana przejechałem 8km w 26minut (Mała przerwa na napicie się) i powrót do domu 2.5km w 9minut bo przez las piachy itd jak na enduro ^^

340Kcal

Łącznie: 10km 500metrów w 36minut

Nie jest źle? :)

Jak coś biorę tabletki od Trec ,,Thermo Fat Burner" ponieważ jestem na diecie, i jak myślicie dieta + te tabletki + codzienne treningi z rana i wieczorem po 10km i będzie dobrze?

xxx

Opublikowano

Dzięki wielkie, program Endomondo jest zaje**fajny :) Właśnie dziś z rana przejechałem 8km w 26minut (Mała przerwa na napicie się) i powrót do domu 2.5km w 9minut bo przez las piachy itd jak na enduro ^^

340Kcal

Łącznie: 10km 500metrów w 36minut

Nie jest źle? :)

Jak coś biorę tabletki od Trec ,,Thermo Fat Burner" ponieważ jestem na diecie, i jak myślicie dieta + te tabletki + codzienne treningi z rana i wieczorem po 10km i będzie dobrze?

Według mnie bez sensu brać tabletki jeśli jesteś na diecie. Pojedź do dietetyka i on ułoży Ci dietę tak, że tabletki odpadną, a reszta zostanie.

Do biegania polecam także program Zombies, Run!. Sam z nim biegam i jest przyjemniej ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...